Sagt om mig

Jag anlitade Kristna på Copyverkstan för att bygga en webbplats för mitt företag. Kristina och jag möttes över en kopp kaffe och samtalade om mig och min verksamhet. Jag hade egentligen ingen direkt klar bild över hur jag ville att sidan skulle se ut, men visste precis vilken känsla jag var ute efter. När Kristina några dagar senare visade mig ett första utkast blev jag verkligen imponerad - hon hade lyckats fånga den känsla jag ville förmedla på ett perfekt sätt och dessutom skissat några som bilder som tillsammans blev en perfekt logotyp för verksamheten. 


Jag är supernöjd med det arbete Kristina gjorde och kan varmt rekommendera henne till alla som behöver en copywriter. Kristina är kännande, smart, snabb och noggrann. Ett fullblodsproffs som verkligen levererar! 


/Nina Klose

Officiant
www.klose.se

Kristina har gjort ett fantastiskt jobb åt oss och hjälpt NORY i allt från innehåll på hemsida till pressreleaser. Kristina levererar alltid en hög kvalité och har en hög professionalitet i alla sina åtaganden. Vi är väldigt glada för det fina samarbetet.


/Johan Norman

VD
www.nory.se

© Copyverkstan 2019